Peyzaj Tasarım ve Uygulama Hizmetlerimiz




Peyzaj - tasarım ve uygulamaları


Süs bitkileri yetiştiriciliği konusundaki bilgi ve deneyimlerimize Peyzaj çalışmalarındaki yaratıcılığımızı da ekleyerek, siz değerli müşterilerimize daha fazla hizmet verebilmek için kalite ve güveni ön planda tutarak peyzaj  hizmeti vermekteyiz.

Bayındır'ın en güzel çiçeklerini, en kaliteli ve formlu fidanlarını bahçelerinize, sitelerinize, yazlıklarınıza, işyerlerinize taşıyoruz.




Üreticiden çiçek ve fidan satın almanın avantajlarının yanı sıra, peyzaj uygulamalarımızdaki kaliteli hizmeti çok daha uygun fiyatlara sahip olacağınızı garanti ederiz.





Yaşadığınız ortamı daha yaşanabilir yapmak, bir nebze de olsa doğayla iç içe yaşayabilmek, peyzaj çalışmalarının en temel amacıdır. Bunu gerçekleştirebilmek için en doğru adrestesiniz.



Tüm peyzaj çalışmalarımızda, görsel 3 boyutlu tasarım çalışmaları yapılarak, peyzaj yapılacak alandaki toprak için dikim ve verimlilik analizlerim yapılarak sizin için en uygun peyzaj çalışmalarını yapıyoruz.





7/24 bitki ve peyzaj konusunda bizi arayabilir ve herhangi bir ücret ödemeden danışmanlık hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Size bir telefon kadar uzağız.










Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. böyle bir sayfayla tanıştıgım için çok mutluyum .sayın görevlilerve .degerli ÇİÇEK SEVERLEr...SİZE SADECE DERİMKİ SİZ BU SAYFAYI HAZIRLIYANLAR ,SAYFANIZDAKİ ÇİÇEKLERDEN DAHA GÜZELSİNİZ.VE ÖZELSİNİZ ..EMEGİNİZE SAGLIK..

    YanıtlaSil